Köklüce Mehmet Gezer Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarda öncü; ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar: Öğrencilerimizin ilçe bazında düzenlenen yarışmalarda dereceleri vardır.

Saatler: Ders başlama saati 08.50´dir. Öğle arası 12.00 - 13.00 saatleri arasındadır. Ders bitiş saati ise 15.20´dir. Haftasonunda Cumartesi ve Pazar günleri saat 08.30 - 12.20 saatleri arasında Destekleme ve Yetiştirme Kursları verilmektedir.
Isınma: Okulumuz merkezi kalorifer tesisatı ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce öğretimi yapılmaktadır.
Servis Bilgisi: Okulumuza civar köylerden taşımalı öğrencilerimiz servislerle ulaşım sağlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda çeşitli zamanlarda futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz her eğitim-öğretim döneminde her sene farklı branştan bir öğretmenimizin danışmanlığında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlemektedir.
Proje Çalışmaları: Her eğitim-öğretim döneminde okulumuzda yıl boyunca İngilizce öğretmenimizin ve ´eTwinning ve AB Projeleri Kulübü´ öğrencilerinin katkılarıyla Avrupa´nın dört bir yanındaki ülkeden ortaklarla birlikte çeşitli eTwinning ve Erasmus+ projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2015 ve 2016 yıllarında Erasmus+ K1 projelerine başvurulmuş ancak netice alınamamıştır.

Telefon - 0342 635 60 03

WEB - https://koklucemehmetgezerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Köklüce Mahallesi Araban/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Okulumuzda ´Normal Öğretim´ uygulaması yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Gaziantep ilinin Araban ilçesinin Köklüce Mahallesi´nde bulunmaktadır.

Adres - Köklüce Mahallesi Araban/GAZİANTEP

Ulaşım Öğretmenlerimiz hem kişisel araçları hem de öğretmen servisi ile ilçeden köyümüze ulaşım sağlamaktadır. İlçeden köyümüze herhangi bir minibüs/dolmuş hizmeti bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Gaziantep il merkezine yaklaşık 65 km uzaklıktadır. Araban ilçe merkezine ise yaklaşık 12 km uzaklıktadır.